Kan verkligen en gladare och trevligare brevlåda göra dig själv gladare? Ja, det stämmer faktiskt! Det samma gäller det omvända. En trist och tråkig gammal brevlåda kan faktiskt påverka ditt humör negativt. Brevlådan är ju ändå något som vi ser flera gånger i veckan. När man möts av en tråkig och ledsam brevlåda varje gång, är det lätt att man själv blir rätt ledsen. Denna extra påfrestning kan faktiskt bli rätt jobbig i längden. I kombination med all annan stress i vardagen, kan det tillslut bli svårt att hantera. Men det är enkelt att göra något åt sin tråkiga och ledsamma namnskylt brevlåda!

Börja från grunden

Om din gamla brevlåda fortfarande är duglig och inte har allt för många skador eller skråmor, kan du måla om den och ge den nytt liv med ett lager av ny färg. Välj en färg som gör dig glad. Ljusa färger brukar vara bäst frö humöret. Det är även lättare att läsa texten på sin brevlåda om man har en ljusare bakgrundsfärg. Om man absolut vill ha en mörk namnskylt brevlåda, kan man alltid beställa skyltar eller dekaler med vit text, för att den ska kunna vara lättläst.

 

Lägg till dekaler

Mer om dekaler. Dekaler till brevlådor är fantastiska. De kan både göra din brevlåda mer lättläst, men de kan även få den att bli mer trevlig att se på. Dekaler till din namnskylt brevlåda kan fås i en rad olika designs. Det finns otroligt många olika typer av dekaler att välja bland. Om du älskar djur eller natur, finns det dekaler som föreställer olika slags djur eller växter. Om din familj är det viktigaste du har, kan du faktiskt få namndekaler ihop med dekaler som föreställer alla familjemedlemmar. Då kan alla se vilka som bor i hemmet. Du kan till och med få dekaler som föreställer dina husdjur. Alla som bor i ditt hem förtjänar en plats på din namnskylt brevlåda.

Dekaler kan få ordning på postkaoset

Tydliga namndekaler och husnummer kan faktiskt göra vardagen lite lättare för dig. När du har en tydlig namnskylt brevlåda, slipper du oroa dig för att posten hamnar på fel plats. Felskickad post är ju aldrig kul. Det tar ju bara av din tid. Den tiden vill du ju säkert kunna lägga på annat som betyder något för dig. Så se alltid till att din namnskylt brevlåda är så tydlig och lättläst som möjligt, så slipper du slösa tid på felskickad post.

Om reklam i brevlådan är det värsta du vet, kan du få tag på dekaler med texten ”nej tack till reklam!” som du kan klistra fast på den. Med en av dessa dekaler kommer du direkt att märka skillnad på mängden reklam och annan skräppost. Det är ju alltid skönt att slippa sortera bort högar av onödiga reklamblad och tidningar.

Här hittar du dina dekaler

Om du vill ha några dekaler till din namnskylt brevlåda, kan du köpa dem online. Det finns ett flertal bra sidor som tillverkar och skickar brevlådedekaler direkt hem till dig.

SHARE
Previous articleSå hittar du den perfekta partnern